11
feb

Kancelárie v komplexe Steinerka Business Center

Za každým dobrým výsledkom v oblasti architektúry a dizajnu je súlad architekta a klienta. V prípade zrealizovaných kancelárií pre firmu REDING, s. r. o., v priestoroch komplexu STEINERKA Business Center to platí dvojnásobne. Cesta k nadštandardnému výsledku však nebola celkom jednoduchá, ale investor chcel vytvoriť kvalitné pracovné prostredie, a tak si nechal poradiť od odborníkov.

Základom bolo vymyslieť kvalitnú dispozíciu a zadefinovať si koncept dizajnu materiálovej a farebnej skladby. Východiskom bol holopriestor v administratívnej budove Stein2 Offices (dnes už STEINERKA Business Center) na 5. poschodí s trojstrannou orientáciou na Legionársku a Krížnu ulicu a čiastočne na Karpaty.

„Dispozíciu sme rozdelili na presvetlené kancelárie orientované pozdĺž fasády, pobytové chodbové priestory s menšími nárokmi na prirodzené svetlo a uzavreté hygienické a skladové priestory bez denného svetla orientované pozdĺž vnútorného jadra budovy,“ približuje dizajn interiéru Ing. arch. Peter Kuklica.

Pokračovať na článok